Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

1 Ιουλ. 2018 (Κυρ.) [Αλλαγή Ημερομηνίας] – ΝΑΥΠΛΙΟ, Φουγάρο Πολυχώρος Πολιτισμού – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας|Steve Tesser | Μιρέλα Πάχου Live

VIVA-947X288-Maheritsas-(1)

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η αποψινή συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιριτσα αναβάλλεται για την επόμενη Κυριακή 1 Ιουλίου στις  10μμ. Τα εισιτήρια από προπώληση ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Επιστροφές χρημάτων για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί, θα πραγματοποιούνται από σήμερα και τις επόμενες ημέρες στο Fougaro Le Café κατά το ωράριο λειτουργίας (Τρίτη εως Κυριακή από τις 5μμ έως αργά το βράδυ).


Due to acute weather phenomena, tonight’s concert by Lavrentis Machairitsas is postponed for next Sunday 1 July 10pm. All tickets from pre-sale are valid for the new date.

Refunds for pre-sold tickets will be carried out from today and the following days at Fougaro Le Café during its opening hours (Tuesday to Sunday from 5pm until late at at night)

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης από τους σημαντικότερους της Ελληνικής μουσικής σκηνής, συμπράττει επί σκηνής με τη νέα γενιά: τη Μιρέλα Πάχου, ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τον Steve Tesser, εξαίρετο κιθαρίστα.
Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Τραγούδια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Άλλαξαν πολλά» αλλά και διαχρονικές του επιτυχίες θα μας ταξιδέψουν μουσικά! Στο πλάϊ του η Μιρέλα Πάχου, ερμηνεύτρια και ακορντεονίστρια θα μας ξεσηκώσει με τις χορευτικές μελωδίες της και το ζεστό της χαμόγελο! Ο Steve Tesser, τραγουδοποιός και κιθαρίστας έρχεται και συμπληρώνει αρμονικά με δικά του τραγούδια αλλά και γνωστές διασκευές ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών!
Μαζί τους ο μοναδικός Άκης Αμπράζης στο μπάσο και ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα.

Οργάνωση παραγωγής: Metro Live Production

Την ημέρα της εκδήλωσης το ΦΟΥΓΑΡΟ θα ανοίξει για το κοινό από τις 8μμ και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο με εισιτήριο για τη συναυλία

Ώρα Έναρξης από τις 10μμ

Γενική είσοδος 12 €, για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν
προπώληση εισιτηρίων
Viva.gr | FOUGARO Café, 27520 47300 | En Lefko Modern Bistro, Άργος, 27510 63640

Πληροφορίες 27520 47300 | info@fougaro.gr


Fougaro logo

Φουγάρο – Πολυχώρος Πολιτισμού
Λ. Ασκληπειού 98, Ναύπλιο
Τηλ.: 2752047347 – 6946594588
Website – Facebook 



Machairitsas was born in Volos and began taking piano lessons at the age of six. These lessons lasted a year. At the age of nine he bought his first record, Help! by the Beatles. Three years later, he discovered Revolver by the Beatles.
His first job was at a record store, but because of his lack of punctuality he was fired. He disliked school, and after he started a fight with one of his teachers, he was expelled and excluded from all high schools. He went through countless jobs and served in the army for 14 months.
Termites
When he left the army, he started singing with Panos Tzabelas in Syntrofia. At the age of 20 he (as Larry), Pavlos Kirkilis (Paul), Takis Bassalakis (Jimmy), and Antonis Mitzelos formed a band called P.L.J. They moved to Paris, hoping for a musical career outside Greece. In 1982, their first album, Armageddon, produced by Giannis Doulamis, was released by PolyGram. At the time, the style of rock employed in Armageddon was not very popular, but it is now well thought of.
For their second album, they changed their name to Termites and started singing in Greek. In 1984, their third record had a positive reception, and they began gaining in popularity. Giorgos Ntalaras is also featured in this album. In 1986 they released their fourth album. The last studio record from Termites was «Perimenontas Tin Vrochi» (Waiting For the Rain), released in 1988.

Solo career
Machairitsas began his solo career in 1989 as a writer and performer. His first album was O Magapas Kai I Sagapo, released by Minos-EMI. In 1991 he released Didymoteicho Blues, which was certified Gold.
Rixe Kokkino Stin Nichta was released in 1993 and featured many other artists. Since then he has been working closely with Dionysis Tsaknis, another well known Greek musician. Almost all their live appearances are made together. Their live performances have also been made into records.
In 1995, he released Parathyra Pou Kourase I Thea, considered by many[who?] to be his best album yet. In 1996, he released Pafsilypon with many other artists. Three years later, he released Etsi Drapetevo Ap’ Tis Parees, again with many well-known musicians, especially in the song «Kai Ti Zitao». He then composed the music for the movie Enas Kai Enas. In 2001 he released To Dialeimma Krataei Dyo Zoes, which included songs such as «Matia Dihos Logiki», «Ela Psihoula Mou» and «O Egokentrikos». In 2002 he wrote the music for Giannis Kotsiras’ album Xylino Alogaki. His next release was the two-disk album Tosa Chronia Mia Anasa (2007). It included a new song (the title song) and 34 of his career’s greatest hits, being his first «best of» album.
Besides the many albums, Machairitsas and Tsaknis hold many concerts all over Greece during the summer. He has also held concerts with Eleftheria Arvanitaki, Haris Alexiou, Vasilis Papakonstantinou, Pyx Lax, Christos Thivaios and many more
Machairitsas continues to work in Greek rock music and to compose.
In 2016, Machairitsas performed at the Kaye Playhouse at Hunter College in New York during AKTINA’s Greek Music Journey concert series.

Discography
Year Title Certification
1989 O Magapas kai i Sagapo –
1991 Dydimoteicho Blues Gold
1993 Rixe Kokkino Sti Nyhta –
1994 H Nyhta Tha To Pei (Live) with Dionysis Tsaknis –
1995 Parathyra Pou Kourase i Thea –
1997 Pafsilipon Platinum
1999 Etsi Drapetevo Apo Tis Parees –
2000 Ena ki Enas (OST) –
2001 To Dialeimma Krataei Dyo Zoes Platinum
2001 Efapax (cd-single) with Yannis Kotsiras Gold
2003 Sto Afierono –
2004 Hreiazetai Ena Thavma Edo (cd-single) with D. Tsaknis & Filippos Pliatsikas –
2005 Alkyonides Meres (Live) –
2006 Iroes Me Carbon –
2007 Tosa Hronia Mia Anasa (Best of) Gold [4]
2009 Pethaino Yia Sena (OST) –
2010 H Enohi ton Amnon Platinum

Advertisement

Πληροφορίες

This entry was posted on 18 Ιουνίου 2018 by in 01/07/2018,Αργολίδα,Μουσική and tagged .

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Προστεθείτε στους 5.400 εγγεγραμμένους.
Αρέσει σε %d bloggers: