Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

22 Μαρ 2018 (Πεμ) – ΠΑΤΡΑ, Γιάφκα – The Noise Figures Live | We’ll stay alive

noise-figures-patra

ΓΙΑΦΚΑ presents: We’ll stay alive || The Noise Figures
Πέμπτη 22 Μαρτίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος : 3 ευρώ

The Noise Figures

Με τρεις δίσκους, έντονη ευρωπαϊκή δραστηριότητα, εκατοντάδες live σε όλη την Ελλάδα και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με μερικά από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής, οι Noise Figures είναι μια από τις πιο δραστήριες ελληνικές μπάντες, τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά.

Το δίδυμο του Γιώργου Νίκα (φωνητικά, τύμπανα) και του Στάμου Μπάμπαρη (κιθάρα, φωνητικά) ξεκίνησε την ενεργό δράση του στην Αθήνα το 2012, κυκλοφορώντας ανεπίσημα τα EP’s «Turn off the Lights» και «Zero Rest» και ηχογραφώντας παράλληλα μια σειρά από κομμάτια, που συλλέχθηκαν και έδωσαν μορφή στο πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ. Το «The Noise Figures» κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2013 από την Inner Ear και η μπάντα ξεκίνησε να περιοδεύει εκτεταμένα και ταυτόχρονα να γράφει ήδη το νέο της υλικό.

Το «Aphelion» ήρθε σε ένα διάλειμμα από τις συναυλιακές υποχρεώσεις του συγκροτήματος το Σεπτέμβριο του 2015, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από ελληνικό και ξένο Τύπο και οδηγώντας το σε δύο ευρωπαϊκές περιοδείες και συνολικά σχεδόν 200 ζωντανές εμφανίσεις.

Ανεξάντλητοι μετά από 5 χρόνια ενεργής δράσης οι Noise Figures μπαίνουν στα τέλη του 2017 στο στούντιο για ακόμα μια φορά με τον Άλεξ Μπόλπαση, παραγωγό του «Aphelion», για να ηχογραφήσουν την τρίτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Telepath», ένα στιχουργικά θεματικό άλμπουμ, που διασταυρώνει όλα τα μουσικά μονοπάτια που η μπάντα έχει διανύσει, από τα heavy blues μέχρι το psych garage σε έναν fuzz ίλιγγο. Το «Telepath» κυκλοφορεί το Μάρτιο του 2018 από την Inner Ear και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη μπάντα.

Δισκογραφία
Studio albums
2013 The Noise Figures (Inner Ear Records)
2015 Aphelion (Inner Ear Records)
2018 Telepath (Inner Ear Records)
EP’s and singles
2012 Turn Off The Lights (Self Released)
2013 Zero Rest (Self Released)
2014 Run / When Everybody’s Gone 7″ (Inner Ear Records)
2017 When The Flames Go Up / Mute Blonde 7″ (Inner Ear Records)

https://www.facebook.com/thenoisefigures

Γιάφκα logo

Κανάρη 24-26, Πάτρα

Τηλ.: 698 294 8611

facebook page

Πληροφορίες

This entry was posted on 20 Μαρτίου 2018 by in 22/03/2018,Αχαΐα,Μουσική and tagged .

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Μαζί με 5.400 ακόμα followers

Αρέσει σε %d bloggers: