Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 – ΤΡΙΠΟΛΗ, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο – «Ιπτάμενες νότες για Τρίο Εντόμων…»| Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης

φιλοτεχνικοσ.jpg

Μουστάκας Αυγουστίνος:
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε βιολί με τον Παντελή Δεσποτίδη (Δίπλωμα με Άριστα Παμψηφεί και Α΄ βραβείο, Αττικό Ωδείο, 2007), ανώτερα θεωρητικά με τον Μπάμπη Κανά (Πτυχία Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας & Σύνθεσης) και είναι απόφοιτος του Τμ.Μουσικών Σπουδών της Φιλ.Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Συμμετέχει τακτικά σε σεμινάρια μουσικής δωματίου (M.C.Milliere, K.Spellina, T.Strasil. F.E.Hertel, Α.Λιακάκης,Τ.Γουβέλης, Σ. Θωμόπουλος, Δ.Καρακαντάς, Σ.Παπάνας, Χ.Κανέττης) σεμινάρια σύνθεσης (Θ.Αντωνίου, Θ.Μπιρμπιλής, Δ.Τρυπάνη, Ι.Παπαδάτος, Μ.Μπορμπουδάκης, P.Cassian) και αφήγησης παραμυθιών (Α.Μακρής, Α.Θάνου). Είναι έφορος & μέλος ορχήστρας, μέλος ΔΣ, και υπεύθυνος για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στην Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων – ΑΣΟΝ καθώς και μέλος του Κουαρτέτου Εγχόρδων αυτής. Διδάσκει βιολί και μουσική δωματίου σε ιδιωτικά ωδεία και σχολεία της Αθήνας.

Θεοδωρόπουλος Σταύρος: Γεννήθηκε στην Τρίπολη και σπούδασε πιάνο με τον αείμνηστο Νικόλα Γιαβρούμη και τον Διονύση Μαλλούχο (Πτυχίο Άριστα παμψηφεί), Όμποε με τον Ευάγγελο Χριστόπουλο (Δίπλωμα Άριστα παμψηφεί), Ανώτερα Θεωρητικά με τον Γιώργο Κατραλή (Πτυχία Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας), ενώ παρακολούθησε μαθήματα Σύνθεσης με τον Άλκη Μπαλτά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη διδασκαλία του όμποε (με βαθμό Άριστα) από το ΤΜΣ του Ιονίου Πανεπιστημίου, πλάι στον Σπύρο Κοντό.

Συμμετέχει τακτικά σε συνέδρια μουσικής παιδαγωγικής και σεμινάρια όμποε σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ σπούδασε στη Μουσική Ακαδημία της Ρώμης κατά την διετία 2007-09 υπό τις οδηγίες του διάσημου ομποΐστα Thomas Intermuehle. Εμφανίζεται συχνά σε διάφορα σχήματα μουσικής δωματίου και ορχήστρας (σολίστ στο Κοντσέρτο για όμποε και ορχήστρα του Α.Marcello με τη Συμφωνική Ορχήστρα Ρόδου το Σεπτέμβριο του 2013) και παράλληλα διδάσκει μουσική σε δημόσια σχολεία και ωδεία της πρωτεύουσας.

Παπαδοπούλου Θάλεια: Γεννήθηκε στα Φάρσαλα και σπούδασε πιάνο με τη Βίκυ Ιωάννου και την Ναταλία Μιχαηλίδου (Δίπλωμα Άριστα Παμψηφεί και Β” βραβείο), ανώτερα θεωρητικά με τον Άλκη Τερτσέτη (Αρμονία και Αντίστιξη), και είναι απόφοιτος του Τμ.Μουσικών Σπουδών της Φιλ.Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Φοίτησε ως υπότροφος στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στο Τμήμα Musique et Musicologie του Πανεπιστημίου της Λυών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με τους David Lively, Vladimir Viardo, Gergely Boganyi κ.α., καθώς και μαθήματα σύγχρονου πιάνου με την Λορέντα Ράμου στα πλαίσια του εργαστηρίου Σύνθεσης και Εκτέλεσης του Αλέξανδρου Καλογερά. Ως μέλος μουσικοθεατρικών ομάδων εμφανίζεται σε παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες για τις οποίες επιμελείται τη μουσική. Από τον Οκτώβριο του 2016 είναι μέλος της ομάδας νέων καλλιτεχνών The Katia Paschou Project στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

 

Philippe Gaubert: Tarantella for flute, oboe and piano (1903)

(Διασκευή Α. Μουστάκας)

 1. Allegro Brillante

 

Robert Schumann: 3 Romances for Oboe and Piano Op.94 (1849)

 1. nicht shnell
 2. einfach, innig
 3. nicht shnell

 

Leoš Janáček: «Dumka in C minor» for violin and piano JW VII/4 (1880)

 1. Con moto

 

Bohuslav Martinů: Sonata for flute, violin and piano H.254 (1936)

(Διασκευή Σ. Θεοδωρόπουλος)

 1. Allegro poco Moderato
 2. Adagio
 3. Allegretto
 4. Moderato (poco Allegro)

 

Oscar Rieding: Violin (?) Concerto in B minor Op.35 (1909)

(Διασκευή Α. Μουστάκας)

 1. Allegro moderato
 2. Andante
 3. Allegro vivo

 

Μουστάκας Αυγουστίνος, Βιολί
Θεοδωρόπουλος Σταύρος, Όμποε
Παπαδοπούλου Θάλεια, Πιάνο

Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης

malliaropouleio308

Πληροφορίες

This entry was posted on 26 Ιουνίου 2017 by in 28/06/2017,Αρκαδία,Μουσική and tagged .

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Πληκτρολογήστε το email σας για να ακολουθήσετε αυτό το blog και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέες δημοσιεύσεις μέσω email.

Μαζί με 58 ακόμα followers

Αρέσει σε %d bloggers: