Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου
«Δείξε μου το φίλο σου»
Ανανεωμένοι και εξαιρετικά ευρηματικοί στη νέα τους ολόφρεσκη παράσταση «Δείξε μου το φίλο σου», αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, περίεργες στιγμές, φοβίες, φιλίες, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές τους ιστορίες, φυσικά όλα δοσμένα μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας.
Μια απίστευτη stand up comedy παράσταση με μοναδικό χιούμορ!
Λίγα λόγια για τους κωμικούς:
Η Ήρα Κατσούδα – που κατάγεται από την Πάτρα – ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy από το 2006. Έχει παίξει σε θέατρα, πολυχώρους, αλλά και μικρές ανεξάρτητες σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Το 2012 έγραψε σε συνεργασία με τον Δ. Βαλσαμίδη και ανέβασε το soldout κωµικό show «Ο ΓΑΜΟΣ» που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφηµίσεων. Διοργανώνει βραδιές OpenMic. Έχει σπουδάσειΟικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική (studioΦλέµινγκ).
Ο Ανδρέας Πασπάτης ξεκίνησε την επαγγελµατική του ενασχόληση µε την κωµωδία το 2007. Έχει παίξει σε θέατρα και µπαρ σε Ελλάδα & Αγγλία και έχει συνεργαστεί µε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους κωµικούς. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University, παραδίδει stand up comedy workshops, διοργανώνει βραδιές open mic και έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του comedy central του Λονδίνου. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).
StandupComedy
Ήρα Κατσούδα και Ανδρέας Πασπάτης
«Δείξε μου το φίλο σου»
την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 στις 21.30
μόνο για μια παράσταση στο θέατρο act!
Είσοδος: 8€
Κρατησεις – Πληροφορίες: 2610272037 – 6936122263
Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα
Τηλ.: 2610 272037, 69336122263
Εmail: act.theater.patras@gmail.com