Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 (21:00) – ΚΟΡΙΝΘΟΣ, Συναυλιακός Χώρος ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ – » Δεν είμαι ο σκύλος σου «| Improvatores

improvatores-dimitriadi-2901.jpg

Τι μπορεί να συμβεί όταν δεν ξέρεις ποιος είσαι;
Όταν ερωτήματα όπως «Να ζει κανείς ή να μην ζει;», ή «Γιατί υπάρχει Κάτι αντί για το Τίποτα;», ή «Πόσα απίδια βάνει ο σάκος;», ή «Τελικά τον έκλεισα τον θερμοσίφωνα;».
Όταν δεν βρίσκεις απάντηση στο «Ποιος; Ποιος; Ποιος μωρό μου; Ποιος;» και «Τι;τι;τιτιτιΕτιτι;».
Όταν χρόνια τώρα ταλανίζεσαι από τόσες οντολογικές ανησυχίες, οι Improvatores σου δίνουν την απάντηση δια της ατόπου απαγωγής: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ».

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ. Μια μουσικο-θεατρικο-αυτοσχεδιαστική παράσταση όπου όλα μπορούν να συμβούν. Και συνήθως συμβαίνουν.


Μοναδικές ιστορίες δημιουργούνται μπροστά στα μάτια σας κάθε βραδιά, χωρίς σενάριο και χωρίς να υπάρχει κάτι προσχεδιασμένο. Οτιδήποτε δείτε επί σκηνής εμπνέεται από τη μουσική, τη φαντασία των ηθοποιών και βεβαίως τις προτάσεις και την συμμετοχή του κοινού!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Συναυλιακό Χώρο Μαρία Δημητριάδη, Αδειμάντου 12, Κόρινθος (τηλέφωνο κρατήσεων 6939459673).

Ώρα έναρξης: 21.00.

Γενική είσοδος 7 ευρώ (περιλαμβάνει ένα ποτήρι κρασί).


Δημητριάδη logo

Συναυλιακός Χώρος ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Αδειμάντου 12, Κόρινθος

site & facebook


ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ. Μια παραγωγή από την θεατρική ομάδα Improvatores – Improv Comedy Musical Group η οποία αποτελείται από τους:

Έστερ Σερεμέτη-Αζαριά: Είναι από τη Θεσσαλλλλλονίκη και είναι έτοιμη να κάνει τον μουσικό της αυτοσχεδιαστικό πανικό ξεπερνώντας το σύνδρομο της μπανιέρας.

Παναγιώτης Καλογερόπουλος: Ένας άνθρωπος – 1000 πρόσωπα – 50 αποχρώσεις της σοκολάτας. Δεν χρειάζεται να φάει ή να πιει κάτι, επιβιώνει αρκεί να υπάρχει ζάχαρη. Πάντα τρώει πολλά γλυκά και πάντα το μετανιώνει μετά.

Μάριος Καραμπότης: Είναι ο Keyboard Keyboard specialist της ομάδας και σίγουρα αποτελεί την εξελιγμένη μορφή κάποιας αρχαίας φυλής που σκέφτεται μόνο με ήχους.

Κωνσταντίνος Κιντής: Είναι το ενεργειακό Ζόμπι. Πρέπει όταν γεννήθηκε να κατάπιε ένα πυρηνικό αντιδραστήρα και αν στέκεσαι κοντά του, κινδυνεύεις να σου κατασπαράξει τις ιδέες και το μυαλό. Έτσι εξηγείται το ότι έχει κάνει το Κόρινθος – Αθήνα, κουζίνα – μπάνιο.

Μαρίνα Παπαδοπούλου: Η Μαρίνα είναι η μετεμψύχωση της Έστερ αφού πάντα σκέφτονται, λένε και κάνουν τα ίδια πράγματα. Κι αυτό δηλώνεται με ένα χαρακτηριστικό “Άαααααχ” και κούνημα των χεριών. «Αααααχχχ» να! Το έκαναν πάλι!

Ηλίας Τσομπανούδης: Είναι ο ceo των coffee island και όνειρό του είναι να ανοίξει την δική του αλυσίδα καφέ σε νησιά all over the world, όπου θα πωλούνται επίσης και εξαιρετικής ποιότητας pancakes δικής του συνταγής.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ. Μια παράσταση στην οποία προσπαθούμε να ανακαλύψουμε το ποιοι είμαστε μέσω της μουσικής και του θεατρικού αυτοσχεδιασμού. Ίσως να έχουμε και εκπλήξεις με σκυλιά μετά την παράσταση. Ίσως.

Πληροφορίες

This entry was posted on 29 Ιανουαρίου 2017 by in 29/01/2017,Θέατρο,Κορινθία and tagged .

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Μαζί με 5.400 ακόμα followers
Αρέσει σε %d bloggers: