Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 (21:00) – ΚΑΛΑΜΑΤΑ, Δημοτικό πάρκινγκ – 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης

Layout 1

Μια βραδιά με σκοπό την ψυχαγωγία των Καλαματιανών και των επισκεπτών, την προβολή της περιοχής μας, την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και την τόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Παραλίας Καλαμάτας θα αποτελέσει η 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης, την οποία διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, αύριο Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, από τις 21.00 και μετά.

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να έρθει κόσμος στην Καλαμάτα, να υπάρξει κίνηση οικονομική και να ενισχυθούν οι επαγγελματίες», επεσήμανε ο Δήμαρχος, σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016. Επίσης, ευχαρίστησε το Λιμενικό Σώμα, την Ελληνική Αστυνομία, το Νοσοκομείο Καλαμάτας, τους εθελοντές, καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου και ιδιαίτερα τη Δημοτική Αστυνομία, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να επιτύχει η αυριανή εκδήλωση.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Η 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης θα διεξαχθεί με επίκεντρο το δημοτικό πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται κοντά στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Καρακούση, ενώ θα υπάρξει ειδική πρόβλεψη και για χώρο στάθμευσης μοτοποδηλάτων. Επίσης, σε συνεργασία με το Δήμο, κάποια από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Παραλίας θα ετοιμάσουν και δικά τους ψυχαγωγικά γεγονότα.
Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού Παναγιώτα Ντίντα και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δημήτρης Βεργόπουλος είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ανέλαβαν την προετοιμασία του πρώτου νυχτερινού μπάνιου, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Όπως ανέφεραν, η θάλασσα θα φωτιστεί σε μεγάλο εύρος (περίπου 150 μέτρα), έτσι ώστε να διευκολύνεται η κολύμβηση, ενώ την εκδήλωση θα καλύψουν μουσικά DJs και αυτή θα μεταδίδεται από ραδιοφωνικούς σταθμούς της Καλαμάτας. Βεγγαλικά και πολλές άλλες εκπλήξεις θα περιμένουν όσους μετάσχουν, ενώ με χορηγία της ποτοποιΐας Κωστέα όλοι θα ξεδιψάσουν με παγωμένο εμφιαλωμένο νερό.
Για την ασφάλεια των λουομένων, την εκδήλωση θα καλύψουν δύο ναυαγοσώστες του Δήμου Καλαμάτας και δύο ναυαγοσώστες των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ θα παραπλέει σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Παρακαλούνται όλοι όσοι θα μετάσχουν στην 1η Γιορτή Νυχτερινής Κολύμβησης, την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, να τηρήσουν τις ιατρικές οδηγίες που αφορούν στο μπάνιο στη θάλασσα και να μην έχουν φάει ή πιεί πριν κολυμπήσουν.

 

Advertisement

Πληροφορίες

This entry was posted on 12 Αυγούστου 2016 by in 12/08/2016,Μεσσηνία,Τοπική Γιορτή and tagged .

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Προστεθείτε στους 5.400 εγγεγραμμένους.
Αρέσει σε %d bloggers: