Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016
Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 Ώρα 21.00
Παλαιά Σφαγεία Πατρών, Ακτή Δυμαίων 84
Τρεις γυναίκες. Τρεις ερμηνεύτριες. Τρεις ξεχωριστές διαδρομές.
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα ένωσαν το χειμώνα που πέρασε τις φωνές τους για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στο λαϊκό τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν μία σειρά μαγικών παραστάσεων που αγκαλιάστηκαν από το κοινό, γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους που εμφανίστηκαν και γνώρισαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. Και ο θρίαμβος θα συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι τρεις σπουδαίες κυρίες του τραγουδιού θα ταξιδέψουν σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, για να γνωρίσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους μία παράσταση που δικαίως θεωρήθηκε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς!
Οι τρεις κυρίες, με χαρά και μεγάλο σεβασμό θα συνεχίσουν και αυτό το καλοκαίρι να τραγουδούν αυτά που διατηρεί μέσα μας η μνήμη, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, στις αυθεντικές τους εκτελέσεις αλλά και διασκευασμένα.
Μαζί τους στη σκηνή και η ομάδα των 9 εξαιρετικών μουσικών που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, το κανονάκι με την ηλεκτρική κιθάρα, τους πολιτισμούς που φέρουν και δένουν τα τραγούδια μεταξύ τους.
«Κάθε μας παράσταση θέλουμε να είναι μια γιορτή»! Αυτό μας υποσχέθηκαν με μια φωνή και αυτό συνεχίζουν να κάνουν. Μην τις χάσετε!
Συντελεστές:
Γιαννακόπουλος Σεραφείμ (ντραμς)
Διαμαντής Αργύρης (κρουστά)
Κατσίκης Νίκος (μπουζούκι, τζουρά)
Κωνσταντίνου Θωμάς (ούτι, λαούτο, μπουζούκι)
Μάνεσης Σπύρος (πιάνο)
Προβής Στέλιος (μπάσο)
Τσαρδάκας Απόστολος (κανονάκι, μπαγλαμά)
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος (generic κιθάρες)
Χατζησταύρου Αριστείδης (generic κιθάρες)
Επιμέλεια Προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου,
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: 13€ (περιορισμένος αριθμός)
Είσοδος: 15€
Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, παιδιά 6 έως 12 ετών, ΑΜΕΑ: 12€ (και στο ταμείο)
(με την επίδειξη των κατάλληλων δικαιολογητικών κατά την είσοδό τους στο θέατρο)
Τα παιδιά έως 6 ετών δεν πληρώνουν.
Προπώληση :
Discover Your Way (Πατρέως 30)
Γωνιά του βιβλίου – Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου (Αγίου Νικολάου 32)
Ηλεκτρονική Προπώληση :
Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία)
Ακτή Δυμαίων, Πάτρα 26332
Τηλ: 2610 342200