Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου
4ος TΣΑΚΩΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Που περιλαμβάνει τους εξής αγώνες:
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 25/6/2016
Τόπος διεξαγωγής : Λεωνίδιο Νότιας Κυνουρίας Αρκαδίας
Ώρα εκκίνησης : 19:00
Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το Λεωνίδιο, στην Πλατεία Ηρώων, δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου, παραπλεύρως της κεντρικής γέφυρας που διασχίζει το ποτάμι του Λεωνιδίου.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 19:00. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα το αργότερο πριν την εκκίνηση στην αφετηρία για τη παραλαβή των αριθμών και των chip χρονομέτρησης. Λήξη παραλαβής αριθμών 18:45. Ο αγώνας, αφού διέλθει από το κέντρο του Λεωνιδίου και αφού διασχίσει κάθετα το ποτάμι του Λεωνιδίου, θα βγει επί της δημοσίας οδού που κατευθύνεται για την Πλάκα Λεωνιδίου, και για τα Πούλιθρα. Ο αγώνας γίνεται με την μορφή του πήγαινε – έλα . Αφού οι δρομείς φτάσουν στα Πούλιθρα και συγκεκριμένα στο γραφικό λιμάνι των Πουλίθρων, θα κάνουν αναστροφή με κατεύθυνση πίσω στο Λεωνίδιο. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, με chip χρονομέτρησης που θα επιστρέφεται, μετά το τέλος του αγώνα, ενώ στο 8ο ακριβώς χλμ. όπου γίνεται η αναστροφή, θα υπάρχει σημείο ελέγχου των δρομέων, μέσω της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Οποιοσδήποτε δρομέας δεν επισημανθεί στο 8ο χλμ. της αναστροφής αυτομάτως αποκλείεται από τον αγώνα. Για τα πρώτα 4 περίπου χιλιόμετρα, οι δρομείς θα τρέχουν ανάμεσα στα περίφημα περιβόλια της Τσακώνικης κοιλάδας, ενώ αφού περάσουν το επίνειο του Λεωνιδίου – την Πλάκα, θα τρέχουν για τα επόμενα 8 χλμ. δίπλα στην θάλασσα, απολαμβάνοντας μία πανέμορφη διαδρομή.
ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 16χλμ.(ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ)
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, αλλά και οι τρεις πρώτοι κάθε ηλικιακής κατηγορίας (άνδρες και γυναίκες). Οι τρείς πρώτοι στη γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών δεν θα βραβευθούν στις επιμέρους κατηγορίες. Επίσης θα βραβευτεί με κύπελλο και ο 1ος Δημότης – μόνιμος κάτοικος Νότιας Κυνουρίας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα ανάγλυφο μετάλλιο.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 17 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 17 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί.
Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.
Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλώ πατήστε εδώ:
https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=2e6a2b5bb24bfd14c2e7b7b3f0661677
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές, μέχρι και την Τετάρτη 22/6/2016 στις 18.00 καταληκτική ώρα. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών θα γίνει δεκτός την ημέρα του αγώνα
Ο εν λόγω αγώνας, ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια των 3 προηγούμενων αγώνων που είχαν πραγματοποιηθεί στο Λεωνίδιο, τα 3 προηγούμενα χρόνια! Έτσι και φέτος δεν θα ήταν δυνατόν να λείψει ο πρώτος λαϊκός αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο Λεωνίδιο, και για αυτό θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο αγώνας των 5 χλμ.
Η εκκίνηση θα δοθεί μαζί με τον κυρίως αγώνα των 16.000 μέτρων στις 19.00. Οι δρομείς του εν λόγω αγώνα θα συμπορευτούν μαζί με τους υπολοίπους του μεγάλου αγώνα, για περίπου 2 χλμ., και μέχρι να εξέλθουν του ποταμού, όπου και θα διαχωριστούν. Από εκείνο το σημείο οι δρομείς θα στρίψουν δεξιά, προκειμένου να κατευθυνθούν προς τον τερματισμό και να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους.
– 2,5o χλμ.(διαχωρισμός 2 αγώνων) με νερό και ισοτονικό
– τερματισμός
Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλώ πατήστε εδώ:
https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=2e6a2b5bb24bfd14c2e7b7b3f0661677
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές, μέχρι και την Τετάρτη 22/6/2016 στις 18.00 καταληκτική ώρα. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών θα γίνει δεκτός την ημέρα του αγώνα
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η Πλατεία Ηρώων δίπλα από το Δημοτικό σχολείο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά αγόρια και κορίτσια 8 – 14 ετών. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18.35, πριν από όλους τους αγώνες των ενηλίκων, προκειμένου οι δρομείς να δουν και να χειροκροτήσουν τους λιλιπούτειους δρομείς και τους λίγο μεγαλύτερους. Αν κάποιος γονιός θέλει να τρέξει μαζί με το παιδάκι του, με μεγάλη μας χαρά να τον δούμε να το συνοδεύει. Πριν τα παιδιά θα υπάρχει προπορευόμενο όχημα που θα τα συνοδεύει στον αγώνα. Ο αγώνας θα γίνει πάνω σε μέρος της διαδρομής του βασικού αγώνα, ένα χιλιόμετρο αφού ξεκινήσουν οι μικροί δρομείς και θα επιστρέψουν πίσω όπου και θα τερματίσουν. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
Για ακόμα πιο μικρά παιδάκια που ίσως τους φανούν αρκετά τα 2 χλμ., έχουμε τον αγώνα των 1.000 μ. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η Πλατεία Ηρώων δίπλα από το Δημοτικό σχολείο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά αγόρια και κορίτσια 4 – 7 ετών. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18.50, πριν από όλους τους αγώνες των ενηλίκων, και αφού τελειώσει ο αγώνας των 2 χλμ. για τα μεγαλύτερα παιδιά. Αν κάποιος γονιός θέλει να τρέξει μαζί με το παιδάκι του, με μεγάλη μας χαρά να τον δούμε να το συνοδεύει. Πριν τα παιδιά θα υπάρχει προπορευόμενο όχημα που θα τα συνοδεύει στον αγώνα. Ο αγώνας θα γίνει πάνω σε μέρος της διαδρομής του βασικού αγώνα, Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας και λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας.
Οι περιπατητές θα ξεκινήσουν στις 18.30, μισή ώρα πριν την εκκίνηση του μεγάλου αγώνα. Δεν υποχρεώνεται ο οποιοσδήποτε να περπατήσει μέχρι ορισμένο σημείο. Ο καθένας μπορεί να περπατήσει μέχρι όποιο χλμ. επιθυμεί και να επιστρέψει στην αφετηρία, όπου και θα τερματίσει. Οι περιπατητές θα κινηθούν πάνω στον βασικό δρόμο του μεγάλου αγώνα. Τα ανώτερα χιλιόμετρα που καλείται να περπατήσει κάποιος θα είναι τα 16,5 χλμ. όσα είναι και τα χιλιόμετρα του βασικού αγώνα. Μετάλλιο θα λάβουν όλοι ανεξαρτήτως οι περιπατητές που θα λάβουν νούμερο συμμετοχής. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ πατήστε εδώ:
https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=2e6a2b5bb24bfd14c2e7b7b3f0661677
Περισσότερες Πληροφορίες εδώ