Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

O Asterios Haritos από την Τρίπολη, πρώτος σε βαθμολογία στη 1η φάση του 1ου Πανελλήνιου διαγωνισμού για νέους DJs “BThe1” (Be the one)

Be the One

1ος Πανελλήνιο διαγωνισμό για νέους DJs “BThe1” (Be the one) με τη συνεργασία του 95,2 Athens DJ, GodisaDJ.gr & DJbooth

Το “Be The One” είναι ένας διαγωνισμός για νέους DJs ηλικίας από 16 ως 24 ετών* Σκοπός του είναι να αναδείξει νέα ταλέντα που ασχολούνται με το DJing ως χόμπι ή επάγγελμα, να τα εκπαιδεύσει παρουσιάζοντας τα ως το μέλλον του χώρου, στην εγχώρια αγορά!

 

Διαδικασία Διαγωνισμού επιγραμματικά (Αναλυτικά εδώ)

Εγγραφές: Από 4/1 μέχρι και 29/2 του 2016

1η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:  žαπό 01/03 ως και 20/03 όλες οι συμμετοχές θα παρουσιαστούν αλφαβητικά σε ροή με εικόνα, μικρό βιογραφικό, socials του κάθε καλλιτέχνη και φυσικά το VIDEO της συμμετοχής του, βάση του οποίου διαγωνιζεται.Το κοινό και οι 5 κριτές DJs ψηφίζουν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ #100 – #11 žκαι 10 πρώτων: 21/3/16 ανακοινώνεται αναλυτικά η λίστα με τους 100 δημοφιλέστερους DJs του διαγωνισμού για τις θέσεις #100 – #11.

Παράλληλα οι 10 δημοφιλέστεροι Djs της ψηφοφορίας, οι οποίοι φιλοξενούνται σε (3ήμερο) bootcamp meeting στην Αθήνα, που σκοπό έχει να προετοιμάσει τους φιναλίστ djs της δεκάδας, στη τεχνική μιξαρίσματος με Pioneer CDJ 2000 nexus , τη ψυχολογική προετοιμασία και την επαγγελματική ενημέρωση προσέγγισης του χώρου από επώνυμους DJ coaches, με σκοπό να τους οδηγήσουν στη διαδικασία επιλογής των 3 Djs του μεγάλου τελικού! Η διαδικασία του bootcamp θα γίνει τέλη Μαρτίου 2016 και οι 10 υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν με την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 21/3

Σε αυτή τη φάση πρώτευσε ο Αστέριος Χαρίτος. Ακολουθεί η παρουσίασή του από τη σελίδα του διαγωνισμού: 

#1 ASTERIOS HARITOS

Με καταγωγή από την Αρκαδία, ο Asterios εντυπωσίασε αρχικά τους κριτές με πολύ καλή βαθμολογία για το εξαιρετικής παραγωγής video του (11 στους 15*βαθμούς). Στη συνέχεια κατά τη περίοδο του promo του, έκανε πολύ καλή καμπάνια με συνεντεύξεις σε τοπικά ραδιόφωνα, portals και είχε μεγάλη υποστήριξη φίλων και τοπικών fans σε Πάτρα (σπουδές) και Αρκαδία! Κράτησε ένα καλό συνολικό επίπεδο συναγωνισμού και πιστεύουμε πως ξεχώρισε δικαιωματικά!

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: žΗ ημιτελική φάση περιλαμβάνει εγγραφή 10 τεχνικών dj sets . Τα σετς και από τους 10 υποψήφιους θα ανέβουν σε ειδική σελίδα ψηφοφορίας μέσα από το  http://www.betheone.gr σε αλφαβητική σειρά για να τα ψηφίσει το κοινό και κριτές καν να στείλει τους 3 καλύτερους στον ΤΕΛΙΚΟ!

Ο πρώτος σε βαθμολογία στη 1η φάση του#BeTheOne #AsteriosHaritos καθ οδόν για το bootcamp…

Asterios Haritos

 

2η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Στις 04/04 θα παρουσιαστούν αλφαβητικά σε ροή video, όλες οι υποψήφιες συμμετοχές της τελικής δεκάδας. žH διαδικασία ψηφοφορίας θα ισχύει από 04/04 μέχρι και 11/4/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ #10 – #4 & ΤΕΛΙΚΗΣ 3δας: žΤη 12η Απριλίου και σε συνέχεια του DJs chart ανακοινώνεται η αναλυτική λίστα με τις θέσεις από #10 – #4 του ημιτελικού βάση ψηφοφορίας κοινού και κριτών, ενώ παράλληλα αλφαβητικά δίνονται οι 3 μεγάλοι υποψήφιοι του “BeTheOne” τίτλου που θα παλέψουν για τη πρωτιά του μεγάλου τελικού!

Ο Μεγάλος τελικός θα γίνει σε event της Αθήνας #ΜΕΣΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ (17 ή 24/04/2016)

MΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: žΗ μεγάλη ημέρα έφτασε ! Όλα είναι έτοιμα για τον τελικό του “betheone” που προσφέρει καταξίωση και σπουδαία δώρα!

Οι 3 τελικοί υποψήφιοι μάχονται για το στέμα του νικητή σε 15 λεπτα αυτόνομα σετς! Η κριτική επιτροπή που αποτελείται απόεξαίχουσες μορφές του DJing/ραδιοφώνου/δισκογραφίας & clubbing κρίνει τα σετ και επιλέγει τον τελικό νικητή!

žΓνωρίστε τους 10 φιναλίστ του Be The One!

Δείτε περισσότερα στο site του Διαγωνισμού:

 

www.betheone.gr

facebook page

 

 

Advertisement

Πληροφορίες

This entry was posted on 31 Μαρτίου 2016 by in Άρθρα - Αρκαδία,Γενικά.

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Προστεθείτε στους 5.400 εγγεγραμμένους.
Αρέσει σε %d bloggers: