Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου
Οι “Imam Baildi”, επιστρέφουν στo αγαπημενο τους Αιγιο,και το ΠολυΤεχνειο για μια μοναδικη παραστάση, μετά τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις τους, με νέες ιδέες στις αποσκευές τους.
Με ανανεωμένο πρόγραμμα και σε αναμονή του πολυαναμενόμενου live album του συγκροτήματος από το οποίο έδωσαν στη κυκλοφορία τη live εκτέλεση του κλασικού πλέον “Πόσο λυπάμαι”, η βραδια αν μη τι άλλο αναμένεται με ενδιαφέρον.
Όσον αφορά το νέο υλικό, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και ο νέος δίσκος του δημιουργού του smash hit “Disco Partizani”, Shantel με τίτλο “Viva Diaspora”, στον οποίο οι |Imam Baildi συμμετέχουν με δύο κομμάτια, ένα εκ των οποίων το ξεσηκωτικό “The Streets where the Kids Have fan”.
Η νοσταλγική γοητεία της Ρένας Μόρφη, η εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka, η βαλκανική ζεστασιά του Γιάννη Δίσκου και οι στιβαρες πενιές του Αλέξη Αραπατσάκου, Λάμπη Κουντουρόγιαννη πλαισιωμένες από την παραγωγική μαεστρία των αδελφών Φαληρέα, για άλλη μία φορά αποτελούν συνώνυμο της επιτυχίας, της καταξίωσης και της αγάπης του κοινού.
Τα πρωτα 100 εισιτηρια 10 ευρω . 13 ευρω στην πορτα
Σημεία Προπώλησης:
– «ΠολυΤεχνείο»
– Δισκοπωλείο ΚΡΙΟΣ
– Il centrale – Jimmys cafe.
Τηλ κρατήσεων – 6907651345 – 2691500850
ΠολυΤεχνείο Χώρος θεαμάτων-Αίγιο