Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 16:20 – Ε.Ο.Σ. Τρίπολης – Απολαμβάνουμε τις Αλκυονίδες περπατώντας στο Άλσος του Αϊ Γιώργη!

Alsos Tripoli

Η νέα χρονιά ξεκίνησε μαζί και οι περίπατοι του Ορειβατικού!
Απολαμβάνουμε τις Αλκυονίδες περπατώντας στο Άλσος του Αϊ Γιώργη!

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, σας προσκαλεί στους απογευματινούς περιπάτους, που θα διοργανώνει κάθε Τετάρτη, στις 4.20μ.μ., στο Άλσους Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και τα άλλα Περιαστικά Άλση της Τρίπολης.
Ελάτε στην παρέα μας, για ένα απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Διάρκεια περίπατου 20 λεπτά περίπου και δυσκολία Α’ (εύκολη).
Σημείο συνάντησης των πρώτων περιπάτων το Άλσος του Αγίου Γεωργίου (στο δεξί τμήμα, στα πρώτα δένδρα προς το Δημοτικό Σκοπευτήριο).

Σε περίπτωση κακοκαιρίας το πρόγραμμα θα τροποποιείται αναλόγως.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., καθώς και στα τηλέφωνα 2710-232243, 6977133957 & 6974219674.
Επίσης, πληροφορίες υπάρχουν και στη σελίδα του συλλόγου στο facebook (ΕΟΣ Τρίπολης)

Πηγή φωτογραφίας: traveltripolis.gr

eos tripolis

www.eostripolis.gr

ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: Λαγοπάτη 43, Τρίπολη, Τηλ.: 2710-232243

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Πάνος Αλεξόπουλος», Τηλ.: 697-4125248

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ, Τηλ.:698-0500534

Advertisement

Πληροφορίες

This entry was posted on 12 Ιανουαρίου 2016 by in 13/01/2016,Αρκαδία,Περίπατοι and tagged .

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Προστεθείτε στους 5.400 εγγεγραμμένους.
Αρέσει σε %d bloggers: