Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

Κυριακή 22 & Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 20:30 – Κόρινθος, Θέατρο Περιγιαλίου – Ο Φονιάς του Μήτσου Ευθυμιάδη

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

‘’Ο ΦΟΝΙΑΣ’’ του Μήτσου Ευθυμιάδη

Ο φονιάς Θέατρο ΠεριγιαλιούΒραβείο αφίσας στον Βασίλη Κωνσταντινίδη στο 5ο φεστιβάλ Διστόμου.

Ηθοποιοί:
Πολυξένη Ορκοπούλου-Ξανθάκη
Ηλίας Λέκκας
Τάκης Τζεβελέκος
Αλέκος Ξανθάκης

Πρωτότυπη μουσική:Τάκης Τζεβελέκος

Ημερομηνίες παραστάσεων:

  • Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ώρα 20:30
  • Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ώρα 20:30
  • Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου ώρα 20:30
  • Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ώρα 20:30
  • Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ώρα 20:30
  • Κυριακή 22 & Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 ώρα 20:30

Το έργο ανήκει στην σύγχρονη νεοελληνική δραματουργία. Γραμμένο το 1981 έρχεται να μας θυμίσει χαμένες ηθικές αξίες, κοινωνικούς προβληματισμούς και ανισότητες μεταξύ του υποκόσμου και της “καθώς πρέπει” κοινωνίας. Δια μέσου των ηρώων του ο Ευθυμιάδης αποκαλύπτει αλήθειες που δεν τολμάμε να πούμε, υπενθυμίζοντάς μας αξίες όπως η αξιοπρέπεια και το ήθος. Μέσα από έναν ωμό ρεαλισμό, σκληρής γλώσσας και άμεσου λόγου, ξετυλίγεται η πολυπλοκότητα της σύνθεσης των χαρακτήρων του έργου.

Έργο με αστυνομική ατμόσφαιρα, που καταδεικνύει την απουσία της πολιτείας – κοινωνικά και πολιτικά – εντός και εκτός των τειχών της φυλακής. Στο σαλόνι ενός μικροαστικού σπιτιού οι ήρωες αποκαλύπτουν κρυμμένα μυστικά και αναπάντητα ερωτήματα ενός παρελθόντος που θα οδηγήσει στη σύγκρουση.

Τέσσερα πρόσωπα που γίνονται πότε θύματα και πότε θύτες. Η αποκάλυψη της αλήθειας ίσως δεν φέρει την λύτρωση, αφού ο κύκλος των ενοχών και της προδοσίας είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι αρχικά είχαν φανταστεί οι ήρωες.

Πρόκειται για ένα παράλογο – λαϊκό δρώμενο, που με χιούμορ, τόλμη και διεισδυτικότητα, αλλά χωρίς προκαταλήψεις ή σκοπιμότητες ψηλαφίζει γνωστά σε όλους ιστορικά και κοινωνικοπολιτικά γεγονότα που διαμόρφωσαν την εικόνα της χώρας.

Επικοινωνία, κρατήσεις θέσεων: 27410 863306977408956

Θέατρο Περιγιαλιού

theatroperigialiou.wordpress.com

facebook Αλέκος Ξανθάκης

Ευχαριστούμε από βάθος ψυχής όλους εσάς που μας μας στηρίζετε με την παρουσία σας και την αγάπη σας δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να κρατάμε όρθιο αυτό το στολίδι της περιοχής μας, που από εφέτος διαθέτει σύγχρονη αντλίας θερμότητας για θέρμανση και ψύξη έχοντας την δυνατότητα να λειτουργεί και τους θερινούς μήνες και επί πλέον απόκτησε από την Πυροσβεστική υπηρεσία, Πιστοποιητικό Ενεργητικής Πυροπροστασίας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια του χώρου.

Καλούμε όλους τους φίλους θεατές και τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού που είδαν,εκτίμησαν,αγάπησαν τον χώρο αυτόν και την προσπάθεια μας, να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούνε τον Σύλλογο μας, διότι από φέτος θα πορευόμαστε εντελώς μόνοι μας χωρίς καμία επιχορήγηση του ενοικίου ,της θέρμανσής ,του ηλεκτρικού ρεύματος, από τον δήμο και ειδικά από την περιφέρεια που μας έχει αγνοήσει επί σειρά ετών.

Ευχαριστούμε θερμά την μηχανικό Κατερίνα Δημοπούλου στο Ξυλόκαστρο,τον Μηχανολόγο και Διευθυντή του ΕΠΑΛ Λουτρακίου Παναγιώτη Μεγαρίτη,και ιδιαίτερα τον Θανάση Καλογεράκη μηχανολόγο μηχανικό στο Κιάτο για την Ενεργητική μελέτη πυροπροστασίας του Θεάτρου μας.

Ο φονιάς Θέατρο Περιγιαλιού_1Ο φονιάς Θέατρο Περιγιαλιού_2

Advertisement

Πληροφορίες

This entry was posted on 21 Νοεμβρίου 2015 by in 07/10/2015,14/10/2015,22/11/2015,23/11/2015,26/09/2015,27/09/2015,30/09/2015,Θέατρο,Κορινθία and tagged .

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Μαζί με 5.400 ακόμα followers
Αρέσει σε %d bloggers: