Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 20:00 – ΣΠΑΡΤΗ, Κέντρο ΑΛΑΜΠΡΑ – 3η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη

Kazantzidis_1

Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη διοργανώνει την 3η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 και ώρα: 8:00 μ.μ., στο Κέντρο «ΑΛΑΜΠΡΑ» στο Συκαράκι Σπάρτης. Η γιορτή περιλαμβάνει πλούσιο κι εκλεκτό μενού, άφθονο κρασί κοκκινέλι και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, που επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει η λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου και οι ερμηνευτές της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους φίλους της λαϊκής μας μουσικής και του αξέχαστου λαϊκού μας βάρδου, να δώσουν το παρόν στη Γιορτή του τραγουδιστή της Ρωμιοσύνης, για να τιμήσουν την μνήμη του, να θυμηθούν και να τραγουδήσουν τα τραγούδια του, να διασκεδάσουν και να χορέψουν, έτσι όπως μόνο οι ‘Έλληνες ξέρουν.

Η γιορτή αυτή έχει καθιερωθεί, από την ίδρυση του Συλλόγου, ως σημείο αναφοράς στη μνήμη του λαϊκού μας βάρδου, καθώς στις 26 Νοεμβρίου, του Αγίου Στυλιανού, ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης γιόρταζε την ονομαστική του εορτή με ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι στο οποίο συμμετείχαν οι συγγενείς και οι φίλοι του.

Το μενού θα είναι εκλεκτό και πλούσιο, το κρασί άφθονο, ενώ θα γίνει κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς με πολλά μεγάλα και μικρά δώρα για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, ο οποίος είναι πολιτιστικό μη κερδοσκοπικό σωματείο και στηρίζεται αποκλειστικά, σχεδόν, στις συνδρομές των μελών του.

Την εκδήλωση θα στηρίξει με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα η λαϊκή ορχήστρα και οι ερμηνευτές του Συλλόγου με τα καλύτερα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη κι όχι μόνο. Την ορχήστρα αποτελούν:

  • Γιώργος Κόκκορης-μπουζούκι,
  • Κώστας Βεγυρής-μπουζούκι,
  • Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα,
  • Στάτος Χατζηαναστασίου-κιθάρα,
  • Κώστας Φραγκής-μπάσο,
  • Νίκος Σταματάκος-κρουστά.
  • Τραγουδούν: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Φώτης Κωστάκης, Ειρήνη Χριστοφυλλάκη, Αθηνά Κοκκόλη.

Στην 3η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη θα παραστεί ως τιμώμενο πρόσωπο η κυρία Βάσω Καζαντζίδη, η οποία είναι Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ το άτομο.

Προπώληση: Καφέ Ρετρό, Καφέ STAVENTO, Ξενοδοχείο SPARTA INN, Ξενοδοχείο MANIATIS, Ιατρικά Είδη Γ.ΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΕΜΠΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟ

Προσκλήσεις θα διατίθενται και στην είσοδο του Κέντρου.

Χορηγός επικοινωνίας: NOTOSPRESS.GR

Πηγή άρθρου: http://www.notospress.gr,  εδώ

Information

This entry was posted on 18 Νοεμβρίου 2015 by in 18/11/2015,Λακωνία,Μουσική and tagged .

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Προστεθείτε στους 5.401 εγγεγραμμένους.