Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Οκτωβρίου – Πάτρα, Στέκι Πολιτιστικών Ομάδων Πανεπιστημίου Πατρών – Διημερίδα γνωριμίας

12079316_10205172623256485_2473602766363475585_n

Επιτέλους ανοίγει το στέκι μας, στην Ηρώων Πολυτεχνείου 58, και για αυτό διοργανώνουμε μία διημερίδα γνωριμίας με το σύλλογο.

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 , λοιπόν, θα είμαστε στο στέκι μας από τις 17:30 μέχρι τις 22:30 για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για οτιδήποτε θέλετε για το σύλλογο και την κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Θα έχουμε φαγήτα να τσιμπάμε όσο τα λέμε. Όποιος θέλει φέρνει και αυτός το δικό του «Φαγητό το οποίο μπορεί να φαγωθεί χωρίς μαχαιροπήρουνα». Ή αλλιώς fingerfood.

Από Δευτέρα 20/10 ξεκινάει κανονικά το πρόγραμμα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

~Ένα κείμενο για να μας γνωρίσετε λίγο καλύτερα~

Ηρώων Πολυτεχνείου 58. Κάθε μέρα, μια παρέα φοιτητών και μη , μαζευόμαστε και συνδημιουργούμε με άξονα τις τέχνες που αγαπάμε. Μέ έντονο το άισθημα της ομαδικότητας και χωρίς αυθεντίες στο χώρο, μοιραζόμαστε γνώσεις , αναπτύσσουμε δεξιότητες (καλλιτεχνικές και κοινωνικές) και εκφραζόμαστε, με τον ιδιαίτερο, προσωπικό του τρόπο ο καθένας.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη του πολιτισμού και η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν από όλους, χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Λειτουργούμε με βάση τη μεταλαμπάδευση γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των μελών αλλά και την εκ νέου ανάπτυξη αυτών. Επίσης, όλα τα μέλη είναι ισότιμα και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά,έπειτα από συνδιαμόρφωση μέσα από συζητήσεις και συνελεύσεις ομάδων και συλλόγου.

Ο συλλογός μας δημιουργήθηκε από φοιτητές πριν από 34 χρόνια. Χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Τοπάλη και από το Πανεπιστήμιο. Λόγω οικονομικών δυσχερειών μεταφερθήκαμε στο χώρο που μας παραχώρησε το ίδρυμα Τοπάλη και διαμορφώσαμε όλοι μαζί (τα μέλη του συλλόγου) ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τις ομάδες μας. Μετά από δύο χρόνια συλλογικής δουλειάς είμαστε σε θέση να σας υποδεχθούμε στο στέκι μας στο οποίο θα λειτουργούν τα εξής τμήματα: Θεατρικό, Εικαστικό, Φωτογραφικό, Κινηματογραφικό, Ζογκλερικό, Λογοτεχνικό, Ρητορικό, Χορευτικό (Με τις εξής ομάδες: Παραδοσιακό, Λάτιν, RnB, Popping, Σύγχρονο, Μοντέρνο, Τάνγκο, Break)

Θέλουμε, λοιπόν,παλιά και νέα μέλη να γίνουμε ένα και μαζί να περάσουμε καλά και να παράγουμε πολιτισμό, όχι μόνο για μας αλλά και για την κοινωνία της Πάτρας. Να συμβάλλουμε όλοι στη λειτουργία και συνέχιση των ομάδων καθώς και στη δημιουργία νέων ομάδων.

Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε για να περάσουμε αξέχαστες, δημιουργικές στιγμές στο (πλέον) αγαπημένο μας στέκι στην Ηρώων Πολυτεχνείου 58 και όχι μόνο.

1 comments on “Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Οκτωβρίου – Πάτρα, Στέκι Πολιτιστικών Ομάδων Πανεπιστημίου Πατρών – Διημερίδα γνωριμίας

  1. Παράθεμα: Κυριακή 18 Οκτωβρίου, όλες οι εκδηλώσεις | Pelopolitismos

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Information

This entry was posted on 13 Οκτωβρίου 2015 by in 17/10/2015,18/10/2015,Αχαΐα and tagged .

Πλοήγηση

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Προστεθείτε στους 5.401 εγγεγραμμένους.