Pelopolitismos

Ενημέρωση για τις συναυλίες, τις θεατρικές παραστάσεις, τα φεστιβάλ που γίνονται σε χώρους πολιτισμού της Πελοποννήσου

Αναβολές

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Οι προγραμματισμένες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικού με τον Μίλτο Πασχαλίδη την 4η Αυγούστου 2016, καθώς η συναυλία των Γαλάνη Νέγκα Τσαλιγοπούλου την 10ην Αυγούστου που ήταν ενταγμένες στο φετινό πρόγραμμα της Αρχαίας Ολυμπίας, ματαιώνονται κατόπιν ανακοινώσεων που απέστειλαν οι εταιρίες παραγωγής, που αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, τις οποίες δεν μπορούν να υπερβούν και να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω εκδηλώσεις. Σας παραθέτουμε τις επιστολές που απέστειλαν προς ενημέρωση σας:

1) Προς Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας
Ματαίωση της συναυλίας » ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ & ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ » στην Αρχαία Ολυμπία στο θέατρο Φλόκα . για σοβαρούς τεχνικούς λόγους .
Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια προπώλησης μπορούν από αύριο να πάρουν τα χρήματα τους στα ίδια σημεία προπώλησης επιστρέφοντας το εισιτήριο .
» Ζητάμε ταπεινά συγνώμη για την ταλαιπωρία σας … »
Για την παραγωγή
Δημήτρης Μάρκος

2) ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

με την παρούσα επιστολή μου θέλω να ενημερώσω το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας ότι λόγω πολύ σοβαρού λόγου ανωτέρας βίας σε μέλος του συγκροτήματος για τη συγκεκριμένη ημερομηνία 10/8 η συναυλία με τις κυρίες Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.
Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς ανεύρεση άλλης ημερομηνίας που να εξυπηρετεί τόσο την παραγωγή της εταιρείας όσο και τα λοιπά μέλη του συγκροτήματος αλλά δυστυχώς ήταν αδύνατον.
Ζητάμε συγνώμη για την ανατάστωση και ευελπιστώντας στην κατανόησή σας ευχόμεθα σε μία μελλοντική συνεργασία.
Με εκτίμηση
Κατερίνα Σταματάκη

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι:

Η παράσταση «Πινόκιο» της Παιδικής σκηνής Γιούλης Ηλιοπούλου δεν δύναται να πραγματοποιηθεί στις 25/07 στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, λόγω ατυχήματος ενός ηθοποιού του θιάσου.

Δεν θα παρουσιαστεί η προγραμματισμένη παράσταση «Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά».

Την ίδια ημερομηνία στις 10/08 και ώρα 21.00 στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, από την παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου, θα παρακολουθήσουμε την μουσικοθεατρική παράσταση «Σταχτοπούτα.»

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι:

Η παράσταση «Η Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 26/07 στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, δε θα πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας ενός εκ των συντελεστών.

Η παιδική-εφηβική παράσταση «Το καπλάνι της Βιτρίνας» της Αλκης Ζέη δεν θα πραγματοποιηθεί στις 27/07 στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων, που οδήγησαν στην ακύρωση της προγραμματισμένης καλοκαιρινής περιοδείας του θιάσου.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 πρώτη παράσταση του «Ι am what I am» all new 2016 μεταφέρεται την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, στις 9:00 μμ, λόγω τεχνικών θεμάτων και θα αποτελέσει το μεγάλο φινάλε της καλοκαιρινής περιοδείας του Τάκη Ζαχαράτου σε όλη την Ελλάδα.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγορασθεί, ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Gadjo Dilo live at Patra / Τετάρτη 29 Ιουνίου

Για λόγους ανωτέρας βίας η συναυλία σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί. Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης της ημερομηνίας άμεσα, μπορείτε να επιστρέψετε τα εισιτήρια σας στα σημεία που τα αγοράσατε.
Ευχαριστούμε πολύ !

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι για λόγους ανωτέρας βίας η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29 Ιουνίου συναυλία του Χρήστου Δάντη στο καλοκαιρινό ΧΑΡΑΜΑ, αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα και τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί θα ισχύουν κανονικά.
Παράλληλα, για όσους επιθυμούν, σύντομα θα ανακοινωθεί και η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους από τα σημεία προπώλησης.
Σας ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, γίνεται γνωστό, ότι η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 30 Ιουνίου συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, για Τεχνικούς λόγους αναβάλλεται.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Αγαπητοί φίλοι του ART FARM,

βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι η συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο, που έχει μεταφερθεί από το Σάββατο 25 Ιουνίου στην Τετάρτη 29 Ιουνίου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ματαιώνεται για λόγους ασυνέπειας της εταιρίας παραγωγής του κου Θηβαίου. Το ART FARM δεν φέρει καμία ευθύνη για την εν λόγω ματαίωση και με χαρά επρόκειτο να φιλοξενήσει τον καλλιτέχνη στον χώρο του. Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισητήρια, μπορούν να προσέλθουν στα σημεία προπώλησης για την επιστροφή των χρημάτων. Ειλικρινά λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο.

Με εκτίμηση,

Άγγελος Μαρίνης

Υπεύθυνος διαχείρισης ART FARM

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Δυστυχώς με τον καιρό δεν μπορεί να τα βάλει κανείς (προμηνύεται καταιγίδα το Σαββατοκύριακο) οπότε η συναυλία που θα πραγματοποιούταν στο ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ του «Ανέμελου» στην παραλία Άκολης Αιγίου αύριο Σάββατο 25/06, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για το Σάββατο 16/07. Οι έχοντες εισιτήρια είτε τα κρατάνε γιατί ισχύουν για την νέα ημερομηνία, είτε μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω από τα σημεία προπώλησης.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΤΟ ART FARM ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ Ε Τ Α Ρ Τ Η  29  Ι Ο Υ Ν Ι Ο Υ  ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6932 48 36 30 ΚΑΙ 6936 51 34 21

2 comments on “Αναβολές

  1. Παράθεμα: ΑΝΑΒΟΛΗ: Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 22:00 – ΠΑΤΡΑ, Memphis Rock bar –Big Nose Attack Live | Pelopolitismos

  2. Παράθεμα: ΑΝΑΒΟΛΗ: Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 22:30 – Τρίπολη, Φωλιά του Κούκου – Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου «το πιο ωραίο μου τραγούδι θα σου πω» |

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Όλες οι κατηγορίες με πλήθος άρθρων – Αναζητήστε παλιά ημερομηνία

Pelopolitismos στο Twitter

Επικοινωνήστε μαζί μας…

pelopolitismos. wordpress@gmail.com

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Προστεθείτε στους 5.400 εγγεγραμμένους.
Αρέσει σε %d bloggers: